pátek 30. září 2016

SUPERSIM LEGACY / SuperSim Pokolení česky nikats4 The Sims 4

Tato výzva je o vytvoření zakladatele, který nezemře, ale postupem času dokončí všechny kariéry, aspirace a všechny dovednosti bude mít na levelu 10, dokonce bude mít plně obsazenou zahradu (s každou možnou rostlinou). Hra se hraje s normální délkou života, takže tvůj SuperSim musí mít zajištěno, aby mohl vypít "nápoj mládí" (mít ho vždy po ruce), aby vrátil hodinky času zase zpět a nestal se důchodcem.

Žádné cheaty nejsou povoleny kromě okamžiku, kdy je ve hře nějaký bug a objekt nejde kariérně odemknout apod. Určitě ne cheaty na peníze!

Vytvoříš v CAS nezadaného zakladatele. Simík se nastěhuje do předvytvořeného domu, který si může dovolit a může se odstěhovat kdykoliv, když na to bude mít finance. Můžeš ho také nastěhovat na prázdný pozemek jako v klasické výzvě pokolení.

Dokud tvůj zakladatel nebude mít dědice, nesmí mít žádnou kariéru, takže musí začít zahradničit, malovat, psát, aby se uživil. Vždy musí být v rodině alespoň 1 zahradník, aby se mohl starat o zahradu. Může to být partner tvého Simíka nebo dědic. Můžeš ostatní Simíky odstěhovat, jakmile dosáhnou věku, ale zakladatel a dědic musí zůstat na pozemku. Současný dědic se může odstěhovat jakmile má svého vlastního nástupce, který se stane současným dědicem.

Pokud zakladatel nebo současný dědic zemřou, musí být přivedeni zpátky k životu pomocí receptu Ambrosie nebo Epickou básní, nebo dědic může být hrán jako duch. Zakladatel ale musí vždy být živý Simík.

Zakladatel musí mít vždy po ruce "nápoj mládí" připraven, ale může ho tímto nápojem obdarovat kdokoliv v rodině kdo má dostatek bodů k zakoupení. 
Jakmile je rodina zajištěna dospělým dědicem, který může obstarávat zahrádku, zakladatel musí stále dokončit kariéry, aspirace a dovednosti dokud je nedokončí všechny. Zakladatel může mít partnery, manželky a děti dle libosti, není to omezeno.

Dokonce pokud je dědic gay, může si adoptovat více než 2 děti pokud je v zavedeném vztahu.

Udržuj manuální záznamy Aspirací a Kariér zakladatele. Zálohuj každou generaci, aby jsi nepřišel o postup, kvůli hře.

*Přeloženo z této stránky: http://forums.thesims.com/EN_US/discussion/792542/supersim-legacy

NIKATS4

Žádné komentáře:

Okomentovat