pondělí 26. září 2016

Four Immortal Sisters challenge česky - Čtyři nesmrtelné sestry Výzva! cz The Sims 4

Začneme založením nové hry a vytvořením 4 ženských postav (jako 4 elementů, ale nemusí se podle nich jmenovat). Musí mít tyto vlastnosti:

Oheň - Romantická, Nesnáší děti, Společenská
Aspirace musí být Láska (Lamač srdcí) nebo Oblíbenost (Nejlepší kámoš na světě).

Voda - Perfekcionista, Pořádný, Rodinný typ
Aspirace musí být Jídlo (Mistrovský kuchař).

Vzduch - Génius, Knihomol, Samotář
Aspirace musí být Kreativita (Autor bestsellerů) nebo Vzdělání ( Mimoňský intelekt).

Země - Aktivní, Sebejistý, Miluje přírodu
Aspirace musí být Sport (Kulturista) nebo Příroda (Rybářské eso nebo Botanik na volné noze).

Jakmile jsi spokojen/á s rodinou, ještě jednou zkontroluj, aby byly příbuzensky nastaveny jako SESTRY. Teď je nastěhuj na pozemek nebo na pozemek s postaveným domem.

Můžeš dům sester vytvořit jak si přeješ, ale ujisti se, že každá má svou část domu. Můžeš cheatovat peníze při stavbě a vybavování domu, ale jakmile skončíš - finance na 1.000 Simleonů a nesmíš kupovat žádné "vymoženosti" dokud na ně nemáš peníze.
Sestry mohou navštěvovat část domu jiné sestry, ale nesmí tam spát nebo brát povinnosti druhé sestry na sebe (např. Oheň se nemůže starat o děti, Vzduch nesmí vařit apod.).

Co by každá sestra měla ve své části domu mít:

Oheň - Dvojlůžko, Krb, Bar, Koupelnu.
Voda - Kuchyně, Koupelna, Postel, Pokoj/e pro děti s postelí a hračkami.
Vzduch - Studovna (s počítačem a knihovnou), Ložnice, Koupelna, Věci na kterých se děti učí dovednostem (třeba ten stoleček na malování apod.)
Země - Postel, Cvičící pomůcky (Pás na běhání, Stroje atd.), Zahradnické pomůcky, Koupelna.

Teď, když je vše objasněno, zde jsou role sester:

Oheň - Jediná sestra, která může volně opouštět pozemek.  Její práce je hledat muže, vytvářet si s nimi vztahy a nosit jejich děti. Nesmí se vdát a není povoleno, aby se k ní muž nastěhoval. Může si přivést muže na noc domů v rámci oplodnění a nechat ho tam max 24 hodin, kdyby nedošlo k oplodnění (mohou to zkusit znovu, pak ahoj). Musí si také hledat kamarády, aby je mohla lákat do pasti Kraví rostlině a zaručit tak sestrám nesmrtelnost (více níže). Může používat a vylepšovat si tyto dovednosti : Charisma, Komedie, Neplecha atd a Mixologie.

Voda - Stará se o děti a o domácnost. Vaření, úklid a opravy jsou na ní, stejně jako péče o kojence.  Vlastnosti, které smí používat a vylepšovat jsou Vaření a Kutilství.

Vzduch - Je v domácnosti hlavním dárcem znalostí. Jakmile jsou děti dost velké, aby se mohli učit, jdou do péče k ní. Učí je a pomáhá jim s úkoly.  Může si vylepšovat Logiku, Psaní, Hraní na nástroje, Malování a Raketovou vědu.

Země - Je zahradnice a Fitness mistr. Její zodpovědností je vypěstovat jídlo, ulovit ryby a prodávat je (+ k jídlu), a trénuje děti v Atletice. Má povoleno opustit pozemek za účelem rybaření a hledání semínek Kraví rostliny, které zaručují jejím sestrám nesmrtelnost.

!! Pokud chceš, 2 ze 4 sester mohou mít práci. Vybírej ale opatrně, které sestry budou mít práci! Voda se musí neustále starat o děti, takže není vhodnou volbou. Také dej pozor na výběr kariéry - mohou se učit pouze vybrané dovednosti. Vzduch asi nebude dobrou kuchařkou, ale může být dobrou spisovatelkou!

Poznámka 1- Charisma, Komedie atd se mohou získávat pouze komunikací s jinými Simíky, ne u zrcadla, mikrofonu apod! Jediná sestra, která může jakkoliv vylepšovat své Sociální vlastnosti je Oheň.
Poznámka 2- Sestry mohou vydělávat peníze pro domácnost malováním, psaním, zahradničením, ale pouze dvě mohou mít práci!

Získání nesmrtelnosti - Je dosaženo získáním Kraví rostliny. Každá sestra potřebuje svou Kraví rostlinu, pokud zemře, musí být co nejrychleji nahrazena jinou!

Jakmile máš rostlinu, nezapomeň ji krmit každých 12 hodin, aby nesnědla některou ze sester! Sestra Oheň láká lidi, aby jedli dort z Kraví rostliny. Jakmile je rostlina nakrmená, můžete ji podojit a získat Esenci života, která přidá Simíkovi dny života a udělá ho šťastným.

Poznámka - Pokud máš problém s tím, že lidé nechtějí jíst dort - můžeš je na moment nastěhovat do domácnosti, ale nesmíš si nechat jejich peníze. Pokud člověk přežije můžeš rostlinu podojit, ale nedá ti to Esenci života.

Vyhráváš v momentě, kdy je celé město snědeno Kraví rostlinou a nahrazeno dětmi Ohňové sestry.

2 komentáře:

  1. Super výzva, chtěla bych ji hrát ve 3 ale není tam kraví rostlina. Jak ji tedy hrát? Sestry a dům v pohodě, ale cíl výzvy?

    OdpovědětVymazat
  2. Kdy mám vystěhovat děti Ohňové sestry?? teen? mladý dospělý?

    OdpovědětVymazat